Олександр Соколов подякував чернігівцям за підтримку в першому турі

соколов вебУ нас вистачить сил і волі, щоб усіма законними способами не допустити фальсифікацій у другому турі, — запевнив Олександр Соколов. 

Кандидат на посаду Чернігівського міського голови Олександр Соколов подякував виборцям, які підтримали його і політичну силу «Наш край» у першому турі місцевих виборів.

«Тиск з боку олігархічних структур на цих виборах безпрецедентний. Цинізм зашкалює. Шляхом масштабних фальсифікацій вони намагаються позбавити Чернігів права на вибір. Їхня мета – зробити з нашого міста кримінальний полігон, влаштувати переділ власності, в результаті якого багато чернігівців можуть втратити роботу; відібрати у громади ТЕЦ і водоканал; монополізувати ринок хліба і підняти ціни. Олігархи витрачають неймовірні фінансові ресурси, щоб прорватися до влади, обіцяють рай на землі, влаштовують концерти з поп-зірками, прикриваються дітьми. Але чернігівці розуміють, що після виборів красиві гасла будуть забуті, і людям доведеться з власної кишені оплатити цей небачений атракціон щедрості, — заявив О.Соколов. – Попри жорсткий психологічний тиск на нашу громаду, поширення фейкових соцопитувань на користь олігарха, в першому турі чернігівці зробили відповідальний вибір. Я вдячний кожному жителю нашого міста за підтримку. Також хочу подякувати спостерігачам і членам виборчих комісій від „Нашого краю“, які також витримали колосальний тиск із боку опонентів».

О.Соколов наголосив, що його команда не дозволить олігархам вкрасти голоси чернігівців у другому турі та сфальсифікувати результати виборів. «У нас вистачить сил і волі, щоб всіма законними способами відстояти вибір нашої громади. Я розумію, що попереду в нас багато роботи, життя в Чернігові, як і в усій країні, непросте. Але завдяки децентралізації ми разом зможемо поетапно розвивати місто, підвищувати соціальні стандарти, створювати робочі місця".

О.Соколов також закликав містян прийти на другий тур виборів 15 листопада. 

Згідно з даними паралельного підрахунку голосів штабу, після обробки 90 % протоколів, у першому турі виборів на посаду міського голови Чернігова впевнено лідирує кандидат від партії «Наш край» Олександр Соколов із рейтингом 34,23 %. На другому місці – кандидат від «Солідарності» Владислав Атрошенко – 23,75 %.

На виборах до Чернігівської міськради лідирує міська партійна організація партії «Наш край», набираючи 22,79 % голосів. За нею йде місцева організація партії "Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 17,22 %.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?